Lån og leasing

Ansøg nu: Vælg finansierings-form nedenfor
– og få svar på din finansiering om kort tid….

Afdragsordning i 10 måneder, max 32.000 kr

Nul renter, nul gebyrer. Oprettelse 500 kr.

Ikano godkender dit lån på 10 minutter

Vores afdragsordning tilbydes af Ikano finans og er et kviklån uden renter og gebyrer. Lånet er personligt, koblet op på dit CPR nr.. Du betaler 500 kr. i oprettelse og herefter betaler du beløbet af over 10 måneder. Kredittjek baseres på en lynhurtig beregning af en computer hos Ikano – få svar på kun 10 minutter. Afdragsordninger kan baseres på køb fra 3.000 kr. – 32.000 kr. excl. moms

Ansøg om lån

Fordelagtig leasing over 12 til 48 mdr.

Se den mdr. ydelse med kun 1 klik allerede nu!

Alt udstyr fra Restaurantinventar.dk kan leases

Leasing er fordelagtigt mulighed for finansiering, hvor du ikke behøver at involvere banken. Udstyret kan afbetales fra 12-48 måneder. For at starte en leasingsag skal du købe for samlet minumum på 10.000 kr. excl. moms og der er principielt ingen øvre grænse. Leasing baseres på kreditvurdering og det er ikke nødvendigvis et krav at man ikke er registreret i RKI.

Ansøg om leasing

Lån og leasing

Hos restaurantinventar.dk kan vi tilbyde al inventaret til enhver café og restaurant. Vi tilbyder nemlig inventar og møbler i alle mulige stilarter og prisklasser. Så uanset hvad du er ude efter, kan vi hjælpe dig til det gode tilbud.
Vi er også sikre på at tilbyde dig den bedst mulige finansiering i samarbejde med Ikano Bank og Total-Leasing.

En genvej til møblementet
Når først du har fundet de rette møbler og det rette inventar til din restaurant eller café hos restaurantinventar.dk, skal finansieringen klares. Hvis man lige er gået i gang med sit første projekt inden for branchen, kan det virke uoverkommeligt, med alle de store udgifter til lokaler, istandsættelse og selvfølgeligt alt inventaret – alt det, der får dit sted til skille sig ud og føles unikt.
Med hjælp fra et af vores finansieringstilbud, håber vi at gøre det meget lettere og overkommeligt for dig. Det skulle være ærgerligt om, det var pengene, der satte en kæp i hjulet på din restaurant eller café drøm. Vores medarbejdere står også klar til at hjælpe dig med vejledningen om den bedste finansieringsløsning hos vores samarbejdspartnere.

Mulighed for afdragsordning
Den ene løsning vi tilbyder, er i samarbejde med Ikano Bank. Det er en lånebaseret afdragsordning på 10 måneder, der koster 500 kroner i oprettelse – der følger ingen renter eller efterfølgende gebyrer med på lånet. Løsningen egner sig godt til dig, der skal til at foretage dig en mindre investering i møbler og inventar. Der er nemlig en beløbsgrænse på minimum 3.000 kroner og maksimum 32.000 kroner eksklusiv moms.

Opnå fleksibilitet med leasing
Den anden finansieringsløsning vi tilbyder, er en leasingmodel, der kan strække sig mellem 12-48 måneder. Total-Leasings løsning er fordelagtig, hvis den investering du går og planlægger, er af et større omfang. F.eks. hvis du står midt i opbygningen af en ny café. Beløbsgrænsen er nemlig på et køb af minimum 10.000 kroner eksklusiv moms. Hvordan den nøjagtige leasingmodel ser ud for dig, bestemmer du selv, da det er meget afhængigt af den enkelte sag.

Jysk snarrådighed
En betalingsløsning, som dem vi tilbyder med vores samarbejdspartnere hos Ikano Bank og Total-Leasing er nødvendige, når man ønsker at kaste sig ud i restaurations- eller caféeventyret, men ikke har den ellers nødvendige store pengepose med sig.
Det er en snarrådig løsning, hvis man sidder med den gode iværksætter-idé, der ikke lader vente på sig, til man har skrabet nok penge sammen. Det er hvad de ude i Vestjylland vil kalde en god købmandshandel, da et spring ud i restaurations- og cafébranchen er en investering for livet. Og hvad bedre er der så, end at springe ud i den?